Waarom 'moet' je voor mij kiezen?

“Jessie Evie staat voor kwaliteit. Jessie Evie biedt service, persoonlijkheid en écht de maximale creatieve inzet. Jessie Evie focust zich op Instagram en Facebook omdat zij ervan overtuigd is en de cijfers erop wijzen dat dit dé accounts zijn waarop je écht kunt groeien met je onderneming.”

Waarom is het de juiste keuze om met mij een samenwerking aan te gaan?  

▷ Ik werk met iedere klant zeer nauw samen. Het is dan ook niet zo dat ik de social media in mijn eentje doe. Dat doen wij ten allen tijden samen.

▷ Ik heb veel ervaring met social media, ik weet wat mensen willen zien en lezen.

▷ Ik kan mezelf goed inleven in allerlei verschillende doelgroepen en branches door mijn inmiddels 4 jaar lange werk ervaring met social media. 

▷ Ik denk altijd proactief mee over nieuwe ideeën. 

▷ Ik luister goed naar de wensen van een klant. Als ik de feedback van de klanten mag geloven 🙂

▷ Ik houd je via Whatsapp, een belletje of de mail regelmatig op de hoogte waar ik mee bezig ben.

▷ Ik ben heel transparant in mijn tarieven en ik zal nooit onduidelijk doen over kosten.

▷ En ik heb vooral heel veel plezier in mijn werk. Dit was mijn droom; een eigen bedrijf die zich richt op social media en dat is gewoon gelukt. Juist omdat ik het zo leuk vind wat ik doe, doe ik alles met 100% inzet en plezier. 

Is er nog iets wat je graag over mij zou willen weten? Voel je vrij om dit aan mij te vragen. Mag altijd!