Social media training

Wil je zelf je social media blijven onderhouden?
Maar weet je niet hoe je dat het beste kunt doen?
Dan is de social media training iets voor jou!

Deze training duurt 2 uur. 

In deze 2 uur gaan wij allerlei onderwerpen bespreken waar jij vragen over hebt. Van een eigen huisstijl creëren tot adverteren. 

Ik geef deze training op maat. Jij bepaalt waar wij het over gaan hebben tijdens deze training, mocht je dit lastig vinden dan vul ik de onderwerpen in

 en is er op het einde van de training tijd om nog andere vragen te stellen. 


Jouw investering = 299 euro incl. btw. 


Een prachtige investering in jouw bedrijf om jouw social media nu écht aan te pakken. 

 Deze training kan zowel online als offline worden gegeven. 

Wat klanten zeiden over de training:Wat vond ik het gezellig en leerzaam! Je enthousiasme geeft mij echt een drijfveer. Ik ga naar aanleiding van deze training zeker aan de slag met mijn social media kanalen.
Miranda
Voetenspecialist Miranda
Het was enorm fijn om samen met Jessie elk specifiek kanaal van Social Media te doorlopen. Ze heeft me enorm veel tips gegeven over de juiste programma’s die je kan gebruiken om te editen, statistieken bij te houden en nog veel meer! Jessie geeft goed en duidelijk weer wat de wereld van Social Media inhoudt en hoe je dit kan gebruiken als tool om jouw business op de kaart te brengen!
Justine
Hellopaul.nl


Vandaag een training gehad van Jessie. Over statistieken en adverteren op social media. Jessie legt alles goed en duidelijk uit. En daarnaast geeft ze veel tips en trucs. Ik heb er veel van geleerd!
Anneke de Jager
Fietsvakman Paul Harder