PAKKET 3: GO VIRAL!

Wat krijg je bij het GO VIRAL! pakket?

・ Een kennismakingsgesprek van een uur.

・ Aanmaken van de social media accounts en als dit niet nodig is een touch-up.

Er worden 2 á 3 posts in de week gepost gepost op 2 tot 3 verschillende kanalen waaronder sowieso TikTok. 

Verdere info:

We werken ten allen tijden samen. Aan de hand van jouw input, acties en interessante nieuwtjes/feitjes maak ik de social media berichten op van het visuele aspect tot de tekst en hashtags. Deze posts worden altijd eerst ter controle naar jou opgestuurd en daarna ingepland op de gewenste kanalen. 

・ Je hebt 2 opties voor de content: Jij levert mij zelf jouw content aan óf we doen ieder kwartaal een shoot waarbij ik op locatie foto’s kom maken. Dit kost per kwartaal 299. 

・Iedere maand is er 1 moment waarop wij contact hebben om de maand in te plannen. Hierbij kunnen wij samen brainstormen over de content voor de komende maand. 

・ Iedere kwartaal krijg je een reportage van de statistieken om te kijken hoe de posts gepresteerd hebben. Daarnaast hebben we ook ieder kwartaal een afspraak van een uur. We kunnen dan reflecteren hoe de samenwerking verloopt en er is ook tijd om te brainstormen. 

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het Big Impact! pakket zijn €899 excl. btw per maand. 

De opstartkosten zijn €499 euro. Deze opstartkosten zijn voor het maken van een social media huisstijl gebaseerd op jouw logo en website, een strategie en content ideeën die we kunnen gebruiken. 

Een social media pakket neem je minimaal af voor 3 maanden.