Social media uitbesteden

Social media biedt de kans om in contact te komen met je doelgroep, het maakt je zichtbaar en vergroot daardoor je naamsbekendheid. Door actief deel te nemen geeft je je bedrijf een gezicht. Het gaat bij social media om het constant in contact staan met je klanten en natuurlijk je netwerk en klantenbestand uit te breiden. Toch is social media bij de meeste bedrijven nog niet iets waar de focus naartoe gaat. Wat logisch is want bijblijven met je social media en iedere week posten kost tijd en vergt expertise
 
Social media is in deze tijd zó belangrijk voor je imago, dat je het eigenlijk onmogelijk stil kunt laten liggen. 
 

 


Herken jij je in één
van deze uitspraken?

"Ik heb geen tijd om wekelijks iets te posten op social media."

"Ik wil wel actief zijn op social media, maar ik weet niet hoe."

"Ik vind het vreselijk om mijn eigen social media te onderhouden. Niet mijn ding"

Dan bied ik de oplossing!
Ik kan jouw social media kanalen onderhouden zodat jij wekelijks
zichtbaar bent voor jouw potentiële klanten

Mensen googelen jouw bedrijf en zullen op jouw social media kanalen een eerste indruk opdoen van wat je bedrijf doet, waar je bedrijf voor staat en hoe het bedrijf eruit ziet. Tenminste. Als het goed is. Het gaat nog te vaak mis en mijn grote missie is dan ook dat ik alle social media kanalen van kleinere bedrijven in Nederland beter wil maken. Vooral creatiever. Niet het posten om maar iets te posten.

 Het kan bij veel bedrijven zowel visueel als inhoudelijk veel beter. Het is dan ook mijn passie en hobby om vorm te geven. Ik word blij van kleuren die bij elkaar passen en lettertypes die alles nét even gezelliger maken. Ook tekst is iets wat mij fascineert. Geen spelfouten en een tekst die lekker wegleest is dan ook altijd wat ik wil bereiken wanneer ik een tekst schrijf. Een tekst die impact maakt, die raakt. Dat vind ik belangrijk. 

Dus ben jij een (startende) ondernemer en weet je niet hoe je de jouw social media kanalen voor jouw bedrijf wilt gaan inrichten of ben je nog niet tevreden over de social media kanalen van jouw bedrijf? 

Neem dan direct contact met mij op. Ik sta te springen om voor je aan de slag te gaan! 

Hoe ga ik te werk?

Een samenwerking is ten allen tijden samen. Jij stuurt mij de content (foto’s en video’s) en ik maak er een post van, met de juiste tekst en bijpassende hashtags zodat jouw social media post beter gevonden wordt. Vervolgens stuur ik de gemaakte post naar jou toe. Jij keurt hem goed/af en geeft feedback. Ik plan hem in met een inplan systeem zodat de posts vanzelf gepost worden. Ik denk altijd proactief mee om alles continu nóg beter te maken. Nóg creatievere posts, leukere (win)actie’s en ga zo maar door. Zelf geloof ik in de combinatie van creatieve content én adverteren. Ik geloof in content die raakt, die creatief is, bij je doelgroep past en daardoor organisch (vanzelf) groeit en zich onder jouw doelgroep verspreidt. Adverteren (betaald groeien) is voor de extra zichtbaarheid en naamsbekendheid daarnaast heel goed om te doen.


Mijn social media members: