Wie is Jessie Evie eigenlijk?

Nou, mijn naam is Jessie Evie dat is inmiddels denk ik wel duidelijk, haha! Mijn roepnaam is echter gewoon Jessie en dit spreek je niet uit als djezzie maar gewoon op z’n Nederland: Jessie. Ik ben 23 jaar en ik ben in juli 2020 afgestudeerd aan de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb de specialisaties mediamarketing en ondernemerschap gevolgd en mijn stage’s waren voornamelijk gericht op social media. Zo heb ik stage gelopen bij RUMAG en WENDY. En bij RUMAG heb ik zelfs ook een tijdje gewerkt na mijn stage.

In 2019 ben ik gaan werken bij Young Resultants in Alkmaar. Hier kreeg ik de vrijheid om voor een aantal MKB-bedrijven de social media te onderhouden. Dit heb ik gedaan voor onder andere een budgetcoach, een wijnwinkel en voor Young Resultants zelf. Hele verschillende branches en daardoor erg leerzaam. Hier heb ik veel geleerd en dit smaakte naar meer: ik wilde dit na m’n studie voor mezelf gaan doen.

In juli 2020 nam ik eindelijk de stap om mezelf te gaan inschrijven bij de KvK. Daarna ging het snel. Binnen 3 maanden tijd had ik 6 bedrijven waarvoor ik de social media mocht onderhouden. En ik ben van plan alleen nog maar groter te worden. Ik heb zelfs de droom om over 2 jaar een eigen kantoor te hebben rondom Alkmaar met stagiaires of zelfs werknemers in dienst.

Vormgeven is mijn passie. Ik houd ervan als alles mooi op elkaar aansluit en herkenbaar is. Ik weet alle ins en outs van Instagram en Facebook. Dit zijn dan ook de social media kanalen waar mijn focus op ligt. Voornamelijk Instagram kun je een hobby noemen. Ik spendeer veel tijd op dit platform en niet alleen om de nutteloze praatjes. In tegendeel. Ik doe hier kennis op over social media, ondernemerschap en vormgeving.

Zie jij het wel zitten om samen met mij jouw onderneming zichtbaar te maken, je naamsbekendheid te laten groeien en om professioneel over te komen in de communicatie die je naar buiten doet? Ik help je graag. Je mag dan ook altijd contact met mij opnemen!

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb met Jessie een enorm fijne samenwerking gehad. De communicatie verliep duidelijk en Jessie deed graag net dat stapje extra. Gezien wij beide startups hebben, hebben we ook van elkaar kunnen leren. Ik ben enorm blij met het resultaat. Het resultaat straalt uit wat het zou moeten uitstralen. Voor elke vraag die ik heb, kan ik nog terecht bij Jessie. Dit is erg prettig!
Iris Sloof
Studenteffect.nl
Telkens weer ben ik positief verrast met het geduld en de werk ethiek van Jessie. Vaak heb ik een lijst van wel 10 punten die allen heel snel en makkelijk opgelost worden.

Los van social media kan Jessie ook helpen met foto's, het schrijven van blogs en alle social media kanalen waar Jessie altijd raad mee weet.

Jessie is een fijn iemand om mee te praten en staat altijd klaar om een luisterend oor te bieden. Daarnaast is Jessie makkelijk in de omgang, wat snel zorgt voor een ontspannen sfeer.

Jessie is tevens erg betrokken bij het proces van zijn werk door net een stap verder te gaan en op de meest essentiële momenten door te vragen.

Dit resulteert vaak in het vinden van de perfecte oplossing voor een probleem of een ‘uitdaging’ zoals zei dat liever noemt. Elke keer werd ik weer verrast door haar bekwaamheid, haar professionele benadering en haar oprechte persoonlijke interesse in mij.

Ik ben erg blij dat ze van haar passie haar werk heeft kunnen maken.

Vanuit eigen ervaring geef ik hier met heel veel genoegen een aanbeveling voor Jessie Consultancy.

Simon Markx
Markxcoaching.nl
Jessie is iemand die altijd voor je klaar staat! Hele fijne samenwerking gehad samen. Altijd goede ideeën met heel veel creativiteit. Jessie weet goed waar ze mee bezig is en is altijd up to date in de wereld van social media. Daarnaast is ze super lief en erg gezellig! Ik raad Jessie aan iedereen aan die de focus wilt leggen op social media maar geen idee heeft hoe hij/zij dit het beste kan doen! Jessie kan je daarbij met alles helpen en je kan met al je vragen op dit gebied bij haar terecht. Echt een topper!
Amber Pel
A-skincare.nl